Elveda Hakim Ziyech! Geldiği gibi gidiyor: Ayrılığı duyurdular...

Hakim Ziyech için Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılar, performansıyla beğeni toplayan ve talipleri çoğalan yıldız oyuncu Hakim Ziyech için flaş bir transfer kararı aldı. İşte detaylar...

Galatasaray'da Hakim Ziyech için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Sarı-kırmızılılarda performansıyla alkış toplayan yıldız oyuncu Hakim Ziyech'in sezon sonunda ayrılacağı iddia edildi.

HAKIM ZIYECH TRANSFERİ BÜYÜK SES GETİRDİ

Geçtiğimiz yaz transfer döneminin flaş takımlarından olan Galatasaray'ın kadrosuna kattığı isimlerden biri de Hakim Ziyech oldu. Sarı-kırmızılar, Faslı yıldızı Chelsea'den kiralık olarak kadrosuna katarak büyük ses getirdi. Sakatlığını atlatan Ziyech, sarı-kırmızılı formayla şimdiye kadar sergilediği performansla büyük beğeni topladı.

TALİPLERİ VAR! SEZON SONU YOLCU...

Fanatik'te yer alan habere göre; Suudi Arabistan kulüpleri Hakim Ziyech için yeniden devreye girdi. Bu gelişme karşısında sarı-kırmızılılar harekete geçti. Yönetim, Faslı oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanarak bonservisiyle birlikte satmayı planlıyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Hakim Ziyech, bu sezon Galatasaray formasıyla şu ana kadar 11 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 7'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 607 dakika sahada kalan 30 yaşındaki Faslı yıldız, 4 gol ve 2 asistle skora etki etti.