Elveda Fernando Muslera! Ve transfer hayırlı uğurlu olsun...

Fernando Muslera için Galatasaray defteri kapandı. Uruguaylı kalecinin yeni adresi duyuruldu. İşte Fernando Muslera transferinin detayları...

www.aksam.com.tr

Galatasaray'da Fernando Muslera hikayesi sona eriyor. 2011'den bu yana sarı-kırmızılılarda forma giyen ve sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Fernando Muslera'nın yeni adresi sonunda belli oldu.

FERNANDO MUSLERA İÇİN VEDA VAKTİ

2011'in yazında Lazio'dan 6.75 milyon euro bonservisle transfer edilen Fernando Muslera, uzun yıllardır formasını giydiği Galatasaray'da birçok başarıya imza attı ve kupalar kaldırdı. Sezon sonunda sarı-kırmızılılarla olan sözleşmesi sona erecek olan Uruguaylı kaleci, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR

Yunanistan basınında yer alan habere göre; Galatasaray'dan ayrılacak olan Fernando Muslera için eski hocası Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos devreye girdi. Terim'in Uruguaylı kaleciyi takımında görmek istediği ve tecrübeli ismin de bu fikre sıcak baktığı belirtildi. Transferin yazın netlik kazanması bekleniyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Fernando Muslera, bu sezon Galatasaray formasıyla şu ana kadar 42 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmalarda toplam 3750 dakika sahada kaldı. Bu maçların 17'sinde kalesini gole kapatan 37 yaşındaki file bekçisi, 41 gole ise engel olamadı.