Elveda Fernando Muslera! Galatasaray'da ayrılık: Transferi duyurdular...

Fernando Muslera için Galatasaray hikayesi sona eriyor. Sarı-kırmızılılarda sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera'nın geleceği için karar verildi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Galatasaray'da Fernando Muslera için yolun sonu gözüktü. Sarı-kırmızılılarla olan sözleşmesi bu sezon sonu bitecek olan tecrübeli kaleci Fernando Muslera ile yeni sözleşme imzalanmayacak.

YILLARIN KALECİSİ FERNANDO MUSLERA

2011'in yazında Lazio'dan 6.75 milyon euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer olan ve uzun yıllardır kaleyi koruyan Fernando Muslera, birçok başarıya imza attı. Sarı-kırmızılılarla birçok şampiyonluk yaşayan ve kupa kaldıran Uruguaylı tecrübeli file bekçisi, taraftarın da sevgilisi olmayı başardı.

BİR DEVRİN SONU! TRANSFERİ DUYURDULAR...

Sezon sonu Galatasaray ile olan sözleşmesi sona erecek olan Fernando Muslera için karar verildi. Radyospor'dan Salim Manav'ın haberine göre Uruguaylı kaleciyle yeni sözleşme yapılmayacak. Yönetim sezon sonundan itibaren Muslera yerine genç ve uzun vadede kaleyi koruyabilecek bir isimle yola devam etmek istiyor.

GALATASARAY KARNESİ

Fernando Muslera, Galatasaray kariyeri boyunca tam tamına 486 resmi maça çıktı. 37 yaşındaki file bekçisi sarı-kırmızılılarla, 6 Süper Lig şampiyonluğu, 4 Türkiye Kupası ve 5 Süper Kupa'sı kaldırmayı başardı.