Elveda Ferdi Kadıoğlu! Transfer resmen duyuruldu...

Ferdi Kadıoğlu, iki sezondur süren yükselen ivmesinin meyvelerini toplamaya devam ediyor. 24 yaşındaki futbolcu için birçok dünya devi takipteydi. Ferdi Kadıoğlu gelişmesinin detayları haberimizde...

Fenerbahçe'de son iki sezondur gösterdiği önemli yükselişle taraftarın sevgilisi olan Ferdi Kadıoğlu, Avrupa devlerinin dikkatinden kaçmadı. Sahanın birçok bölgesinde üst düzey performans gösteren 24 yaşındaki futbolcu bu özelliğiyle, kendisini izlemeye gelen gözlemcileri adeta hayran bıraktı.

DÜNYA DEVLERİ FERDİ KADIOĞLU İÇİN BEKLEYİŞTE

Sezon başından bu yana birçok kulüpten teklif alan Fenerbahçe yönetimi şampiyonluk beklediği sezonda Ferdi Kadıoğlu'nu kaybetmek istemedi. Liverpool, Manchester City, Borussia Dortmund, Napoli ve Milan gibi dünya devlerinin yakın takibinde olan milli yıldız, teklifleri değerlendirmek için sezon sonunu bekleyecek. İngiliz basını, 24 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda Ada'da oynamaya yakın olduğunu iddia etti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da oyuncusu için "Sezon sonunda Ferdi yeni bir hikayeye yelken açacak" ifadelerini kullanmıştı.

EURO 2024 SONRASI KARAR VERİLECEK

Fenerbahçe, yaz aylarında oynanacak EURO 2024'te A Milli Takım'ın en önemli oyuncularından olan Ferdi Kadıoğlu için turnuvanın bitişini bekleyecek. Milli futbolcunun olası yüksek performansı durumunda sarı lacivertlilerin isteyeceği bonservis bedeli de artış gösterecek.

SEZON PERFORMANSI

Ferdi Kadıoğlu bu sezon Fenerbahçe formasıyla 34 maçta 2911 dakika sahada kaldı .24 yaşındaki futbolcu bu süre içinde skora 2 gol ve 3 asist ile katkıda bulundu.

www.aksam.com.tr