Elveda Ferdi Kadıoğlu! Dünya devine transferi resmen duyuruldu...

Ferdi Kadıoğlu, sezon sonunda 5 sezonluk Fenerbahçe kariyerine veda etmeye hazırlanıyor. Birçok Avrupa devinin radarında olan yıldız futbolcunun adresi Ada basını tarafından duyuruldu. İşte Ferdi Kadıoğlu gelişmesinin detayları...

www.aksam.com.tr

Ferdi Kadıoğlu, 5'inci sezonunu geçirdiği Fenerbahçe'de son yıllarda gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi oldu. Sarı lacivertli formaya hücum oyuncusu olarak imza atan 24 yaşındaki yıldız, geçen senelerde dünya çapında elit bir bek haline geldi. Bu değişim, birçok kulübü peşine takmasına sebep olurken bu devlerin arasındaki en istekli kulüp Arsenal oldu.

FERDİ KADIOĞLU ARSENAL'E ÇOK YAKIN

Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig'in köklü kulüplerinden Arsenal'e imza atmaya hazırlanıyor. İngiliz basınında yer alan haberde; Londra ekibinin milli futbolcuyu kadrosuna katmak için 30 milyon euro bedeli gözden çıkardığını belirtildi. Haberde ayrıca Kadıoğlu için İtalyan devleri Napoli ve Milan'ın da takipte olduğu ve yıldız oyuncuyu kadrolarına katma konusunda kıyasıya bir rekabete gireceklerine değinildi. Ferdi Kadıoğlu'nun ise Premier Lig'de oynamaya sıcak baktığı ve Arsenal'e bir adım daha yakın olduğu iddia edildi.

ACELE ETMELİLER, FİYATI YÜKSELEBİLİR

Haberde Arsenal'in Ferdi Kadıoğlu'nu kadroya katma konusunda elini çabuk tutması gerektiği ifade edildi. 24 yaşındaki oyuncunun EURO 2024 sonrası fiyatının yükselmesinin muhtemel olduğunu söyleyen İngiliz basını, "Türk oyuncuya daha fazla kulüp talip olmadan transfer bitirilmeli" önerisinde bulundu.

"ARSENAL'E İLAÇ OLACAK"

Ada basını, Ferdi Kadıoğlu'nun performansından büyük övgüyle söz etti. Milli yıldızın sağ ve sol bek pozisyonları dahil hücumun da birçok bölgesinde kendini kanıtlamış olmasının Arsenal'in elini güçlendireceğine işaret edildi. Bek pozisyonlarında problem yaşayan Londra ekibi için Ferdi Kadıoğlu "İlaç gibi gelecek" yorumu yapıldı.

SEZON RAKAMLARI

Ferdi Kadıoğlu, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 39 maçta 3278 dakika sahada kaldı. 24 yaşındaki futbolcu bu süre içinde skora 3 gol ve 4 asist ile katkı sağladı.

www.aksam.com.tr