Elveda Edin Dzeko! 1+1 yıllığına transferi resmen duyuruldu...

Edin Dzeko, Fenerbahçe kariyerine beklenenden daha erken veda etmek üzere. Bosnalı yıldıza sürpriz bir astronomik teklif geldi. İşte Edin Dzeko gelişmesinin detayları...

www.aksam.com.tr

Edin Dzeko, yaz transfer döneminde Serie A devi Inter'den ayrılarak Fenerbahçe'nin yolunu tutmuştu. Sarı lacivertlilerin devam eden şampiyonluk yarışında attığı gollerle kilit bir rol oynayan 38 yaşındaki yıldız golcü, sezon sonunda Suudi Arabistan'dan gelen astronomik teklifi kabul etmeye hazırlanıyor.

EDIN DZEKO ARABİSTAN YOLCUSU

Jorge Jesus yönetiminde rekordan rekora koşan Al Hilal, gözünü Edin Dzeko'ya dikti. Suudi basınında yer alan haberlerde; Portekizli teknik adamın Bosnalı yıldızı kadrosunda görmek istediği belirtildi. Al-Hilal'in, Dzeko için 1+1 yıllık anlaşma ve 11 milyon euro maaş önermeye hazır olduğu haberin detayları arasında yer aldı. Fenerbahçe ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli golcü ise futbol kariyerine son vermeden önce gelen astronomik teklifi kabul etmeye sıcak bakıyor.

FRED DE TAKİP EDİLİYOR

Öte yandan yine Suudi kaynaklarda yer alan haberlerde; Fenerbahçe'nin bir diğer yıldız ismi Fred'in de Suudi Arabistan ekipleri tarafından takip edildiğini ve sezon sonunda Brezilyalı yıldıza teklif yapılabileceği kaydedildi.

EDIN DZEKO'NUN FENERBAHÇE KARNESİ

Edin Dzeko bu sezon Fenerbahçe formasıyla 37 maçta 2715 dakika sahada kaldı. 38 yaşındaki yıldız golcü takımı adına skora 22 gol ve 9 asist ile katkıda bulundu.

www.aksam.com.tr