Elveda Dusan Tadic! Fenerbahçe'de ayrılığı resmen duyurdular

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Dusan Tadic, geleceği hakkında sürpriz bir karar aldı. Sırp oyuncu, sezon sonunda Türkiye'den ayrılarak yeni kulübüne transfer olacak. İşte Dusan Tadic haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Trendyol Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray ile muhteşem bir şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'de transferde hareketli günler yaşanıyor. Sarı-lacivertli ekipte son olarak sezon başında kadroya katılan Dusan Tadic, Türkiye'den ayrılmaya hazırlanıyor.

DUSAN TADIC, ÇİN'E GİDİYOR

Fenerbahçe'nin başarılı yıldızı Dusan Tadic'in ülkemizde kariyeri oldukça kısa sürdü. Sırp basınında yer alan habere göre; Tadic'in bir Çin ekibi ile anlaşmaya vardığı ve yaz transfer döneminde resmi imzaların atılacağı iddia edildi. Haberde hangi Çin ekibi ile anlaşmaya varıldığı hakkında bir bilgi yer almadı.

FENERBAHÇE BONSERVİSSİZ GÖNDEREBİLİR

Dusan Tadic'in Fenerbahçe ile sözleşmesi en önümüzdeki sezon sonunda sona erecek. Sarı-lacivertlilerin oyuncunun yüksek maaşından dolayı herhangi bir bonservis talebinde bulunmadan bu ayrılığın gerçekleşme ihtimali oldukça yüksek. Tadic, Fenerbahçe'den yıllık 4.200.000 euro kazanıyor.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Dusan Tadic, Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 46 maça çıktı. 36 yaşındaki yıldız oyuncu, toplamda 3566 dakika sahada kalırken bu sürelerde13 gol ve 13 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr