Elveda Derrick Köhn! Galatasaray'da ayrılığı duyurdular: Geldiği gibi gidiyor...

Galatasaray'ın başarılı sol beki Derrick Köhn için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Cimbom'da adaptasyon sürecini çok kısa sürede atlatan Alman oyuncunun takımdan ayrılacağı iddia edildi. İşte Derrick Köhn haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Trendyol Süper Lig lideri Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı ve performansıyla göz dolduran Alman oyuncu, Türkiye'den ayrılmaya hazırlanıyor. Kısa sürede taraftarın sevgilisi haline gelen sol bek oyuncusu bomba bir iddia ortaya atıldı

DERRICK KÖHN, LEICESTER CITY'YE DOĞRU

Galatasaray'ın yeni yıldızı Derrick Köhn için sarı-kırmızılı taraftarları üzecek bir transfer gelişmesi yaşandı. İngiliz basınında yer alan habere göre; Leicester City, Derrick Köhn'ü kadrosuna katmak için harekete geçti. Ada ekibinin, Galatasaray yönetimi ile bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.

YÖNETİM SEZON SONUNU İŞARET ETTİ

Derrick Köhn için çıkan haberin detaylarında, Galatasaray yönetiminin, Leicester City yönetimine şu an tek gündemlerinin şampiyonluk olduğunu ve bu yüzden sezon sonunda tekrar görüşebileceklerinin altını çizdiği yer aldı. Birçok İngiliz basını, bu transferin kesin olarak gerçekleşeceğini iddia etti ve bu iddialarını manşetlerine taşıdı. Köhn'ün de Leicester'ın Premier Lig'e yükselmesi halinde bu transfere sıcak bakması bekleniyor.

GALATASARAY RAKAMLARI

Derrick Köhn, Galatasaray formasını 5'i Süper Lig ve 1'i Türkiye Kupası olmak üzere 6 mücadelede 540 dakika terletti. 25 yaşındaki oyuncu, bu sürelerde 1 gol üreterek takımına skor katkısı vermeyi başardı.

www.aksam.com.tr