Elveda Davinson Sanchez! Galatasaray'da ayrılığı resmen duyurdular...

Galatasaray'ın başarılı savunmacısı Davinson Sanchez için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Sarı-kırmızılılarda performansıyla savunmaya adeta çağ atlatan Davinson Sanchez'in yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Sezon başında İngiliz ekibi Tottenham'dan Galatasaray'a transfer olan ve ilk günden bu yana performansını ve form grafiği üst düzeyde olan Davinson Sanchez'in Türkiye kariyeri kısa sürdü. Performansıyla göz dolduran stoper oyuncusunun yeni durağı belli oldu. İngiliz basını, Davinson'un transferini açıkladı.

DAVINSON SANCHEZ, SERIE A'YA GİDİYOR

Trendyol Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'da bir yandan da önümüzdeki sezon için kadro planlaması yapılıyor. Bu doğrultuda sarı-kırmızılılarda sürpriz bir ayrılık gerçekleşebilir. İngiliz basınında yer alan habere göre; Napoli, Davinson Sanchez'i yaz transfer döneminde kesin olarak kadrosuna katacak.

RESMİ TEKLİF MART AYI İÇERİSİNDE YAPILACAK

Serie A'nın son şampiyonu Napoli'nin Davinson için kısa sürede harekete geçeceği kaydedildi. Davinson için çıkan haberin detaylarında, Napoli'nin mart ayı içerisinde Galatasaray'a resmi teklifini ileteceği ve Davinson için 15 milyon euroyu gözden çıkardığı bilgisine yer verildi.

GALATASARAY RAKAMLARI

Davinson Sanchez, Galatasaray forması ile tüm kulvarlarda 24 maça çıktı. 28 yaşındaki savunmacı, bu karşılaşmalarda 3 gol ve 2 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr