Elveda Bright Osayi-Samuel! Tarihe geçecek bonservisle ayrılık resmen duyuruldu...

Bright Osayi-Samuel, Fenerbahçe serüvenine son vermeye çok yakın. 26 yaşındaki futbolcunun yeni durağını Ada basını duyurdu. İşte Bright Osayi-Samuel gelişmesinin detayları...

www.aksam.com.tr

Bright Osayi-Samuel, 2021 ara transfer döneminde 508 bin euro karşılığında İngiliz ekibi Queens Park Rangers'tan Fenerbahçe'ye katılmıştı. Sarı lacivertli ekibe hücumun sağında oynayan bir oyuncu olarak gelen 26 yaşındaki futbolcu, burada başarılı bir sağ bek haline geldi. Samuel'in gösterdiği yüksek performans ise Avrupa kulüplerinin dikkatinden kaçmadı.

BRIGHT OSAYI-SAMUEL YENİDEN ADA YOLCUSU

Championship ekiplerinden Leeds United, Bright Osayi-Samuel için harekete geçti. İngiliz basınında yer alan habere göre; Gelecek sezon Premier Lig'de bulunmaya kesin gözüyle bakan Leeds yönetiminin yıldız sağ beki kadrosuna katmak için şartları zorlayacağı ifade edildi. İngiliz temsilcisinin bu transfer için Fenerbahçe'ye 14 milyon euro ödemeyi gözden çıkardığı belirtildi.

SEZON SONU KARAR VERİLECEK

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, oyuncu satışları için sezon sonunu bekleme kararı aldı. Sarı lacivertliler, Bright Osayi-Samuel'e gelen cazip teklifi yaz aylarında kabul edebileceği aktarıldı.

SEZON PERFORMANSI

Bright Osayi-Samuel, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 30 karşılaşmada görev aldı. 26 yaşındaki sağ bek bu maçlarda skora 3 gol ve 4 asist ile katkı sağlamayı başardı.

www.aksam.com.tr