Eljif Elmas'tan sonra… Tam 92 katı! Fenerbahçe'den bir tarihi transfer satışı daha

Eljif Elmas'ı tarihe geçecek bir kârla satan Fenerbahçe, benzer bir transfer satışı daha gerçekleştiriyor. Eljif Elmas'ı aldığı rakamın tam 90 katına Napoli'ye gönderen Fenerbahçe, şimdi de başarılı futbolcusunu maliyetinin tam 92 katına satıyor.

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe'de bir Eljif Elmas vakası daha yaşanmak üzere. Makedonyalı futbolcuyu 180 bin euroya transfer edip tam 90 katına Napoli'ye satan Fenerbahçe, bir oyuncusundan daha müthiş kâr elde etmeye hazırlanıyor. Eljif Elmas'tan sonra Sarı-Lacivertlilerin bir futbolcusu daha bu alanda tarihe geçebilir.

FENERBAHÇE'DE BİR ELJIF ELMAS VAKASI DAHA

Ali Koç döneminde yaptığı astronomik transfer satışlarıyla dikkat çeken Fenerbahçe, Eljif Elmas örneğinde olduğu gibi bir futbolcusundan daha sıra dışı kâr elde etmeye hazırlanıyor. Eljif Elmas'ı maliyetinin tam 90 katına yani 16,2 milyon euroya Napoli'ye gönderen Fenerbahçe, şimdi de başarılı orta sahasında aynı stratejiyi uygulayacak.

TAM 92 KATI! MÜTHİŞ KÂRLA GİDİYOR

Fenerbahçe Eljif Elmas'ın ardından İsmail Yüksek'i de astronomik bir kârla satmaya hazırlanıyor. Bayer Leverkusen'in gündemine giren oyuncu için Alman ekibinin 6 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtiliyor. Transferin bu rakama gerçekleşmesi halinde Fenerbahçe milli futbolcusunu tam 92 katına elinden çıkarmış olacak.

OCAK AYINDA RESMİ TEKLİF GELECEK

Bu sezon Jesus ile bambaşka bir kimliğe bürünen İsmail Yüksek, Bayer Leverkusen'in yanı sıra birçok takımın kıskacında yer alıyor. Fenerbahçe'nin başarılı futbolcu için devre arasında resmi transfer teklifi almasına kesin gözüyle bakılıyor.

www.aksam.com.tr