Eljif Elmas sonrası... Fenerbahçe'de tarihe geçecek bir transfer daha: Tam 90 katıydı

Eljif Elmas'ı 2017-18 sezonu başında sadece 180 bin euroya transfer eden Fenerbahçe, iki sezon sonra oyuncusunu müthiş bir kârla satmıştı. Fenerbahçe Eljif Elmas'ı transfer ettiği rakamın tam 90 katına Napoli'ye göndermişti. Sarı-Lacivertliler Makedon yıldızdaki başarısını tekrarlamaya hazırlanıyor. İşte flaş transferin detayları...

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe Eljif Elmas'ta gösterdiği transfer başarısını tekrarlamaya hazırlanıyor. 2017-18 sezonu öncesi oyuncuyu Rabotnicki'den sadece 180 bin euro karşılığında transfer eden Fenerbahçe, sadece iki sezon sonra Eljif Elmas'ı müthiş bir kârla satmıştı.

ELJIF ELMAS'TAN İNANILMAZ KÂR

Eljif Elmas 2019-20 sezonu başında Napoli'nin yolunu tutarken Fenerbahçe bu transferden astronomik bir geliri kasasına koymuştu. Makedon futbolcuyu aldığı fiyatın tam 90 katına Napoli'ye gönderen Sarı-Lacivertliler, transferden 16,2 milyon euro gelir elde etmişti.

İKİNCİ ELJIF ELMAS VAKASI GERÇEKLEŞEBİLİR

Eljif Elmas da dahil Fenerbahçe başkan Ali Koç döneminde yaptığı yüksek bedelli transfer satışlarıyla dikkat çekerken, bu isimlere bir yenisi daha eklenmek üzere. Fenerbahçe tıpkı Eljif Elmas'ta olduğu gibi bir futbolcusunu daha inanılmaz kârla göndermeye yakın.

SADECE 65 BİN EUROYA GELMİŞTİ

Fenerbahçe'de ikinci Eljif Elmas vakası İsmail Yüksek'le yaşanabilir. Sarı-Lacivertlilerde bu sezon Jesus'la birlikte bambaşka bir çehreye bürünen oyuncunun İtalya'daki talipleri artıyor. Fenerbahçe sadece 65 bin euroya transfer ettiği oyuncuyu astronomik bir bedelle Çizme'ye gönderebilir.

ASTRONOMİK BİR TEKLİF DURUMUNDA İŞLER DEĞİŞEBİLİR

Fenerbahçe; Inter, Milan ve Fiorentina'nın talip olduğu başarılı ismi sezon sonuna kadar kadrosunda tutmak istese de ara transfer döneminde gelecek sıra dışı bir teklif durumunda transferin gerçekleşmesine izin verecek.