Eljif Elmas ve Kim Min-Jae'nin ardından... Napoli Fenerbahçe'den bir yıldızını daha koparıyor

Napoli Eljif Elmas ve Kim Min-Jae'den sonra Ferdi Kadıoğlu için de harekete geçti. Jorge Jesus ile formunu artıran Ferdi Kadıoğlu, Eljif Elmas ve Kim Min-Jae'den memnun olan Napoli'nin yeni hedefi oldu. Ayrıca milli yıldıza Milan da talip. İşte ayrıntılar...

Fanatik

Fenerbahçe Eljif Elmas ve Kim Min-Jae'nin ardından Ferdi Kadıoğlu'nu da Napoli'ye gönderebilir. Jorge Jesus ile yükselen formunu daha da artıran ve her pozisyonda takımına büyük katkı sağlayan milli futbolcu transferde gözde konumda. İtalyan devleri Napoli ve Milan genç futbolcu için sarı-lacivertlilerin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

ELJIF ELMAS VE KIM MIN-JAE İLE YENİDEN BULUŞABİLİR

Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe gözde isimlerinden Ferdi Kadıoğlu için Milan ve Napoli büyük bir çekişme içine girdi. Sarı-lacivertliler sözleşmesini 2026 yılına kadar uzatan 23 yaşındaki futbolcu için İtalyan temsilcileri devre arasında tekliflerini iletmeyi düşünüyor.

Napoli, Eljif Elmas ve Kim Min-Jae transferlerinden dolayı arası iyi olduğu Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu'nu da alarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyor.

JORGE JESUS'TAN FERDİ KADIOĞLU TRANSFERİNE KOŞULLU EVET

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un jokeri konumunda olan Ferdi Kadıoğlu oldukça değerli bir konumda. Portekizli çalıştırıcı sarı-lacivertli yönetime verdiği raporda, astronomik bir transfer teklifi gelmesi durumunda 23 yaşındaki futbolcunun satılmasını istedi.