Eljif Elmas transferinden Fenerbahçe'ye müthiş pay! Nefes kesen rakam

Napoli'de Eljif Elmas'ın yükselişi sürüyor. Fenerbahçe'nin astronomik bedelle Napoli'ye sattığı Makedon yıldız, son oynanan Udinese maçına da damgasını vurdu. Eljif Elmas'ın 1 gol, 1 asistlik performansı galibiyette önemli rol oynadı. Fenerbahçe'nin gözü, transferin gözdesi olan oyuncunun üzerinde.

www.aksam.com.tr

Napoli'nin yıldızı Eljif Elmas, İtalyan ekibin gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Avrupa devlerinin kıskacında olan oyuncunun transferi Fenerbahçe'yi de yakından ilgilendiriyor. Fenerbahçe'nin, Eljif Elmas'ın sonraki satışından pay hakkı bulunuyor.

ELJIF ELMAS TRANSFERİN GÖZDESİ

Öte yandan Eljif Elmas'ın adı sık sık transfer dedikodularına da karışıyor. Liverpool başta olmak üzere İngilizlerin hedefi olan 23 yaşındaki futbolcu Milan'ın da kıskacında. Eljif Elmas'ın devre arasında Napoli'ye veda edebileceği belirtiliyor.

FENERBAHÇE'NİN GÖZÜ ELJIF ELMAS TRANSFERİNDE

Eljif Elmas'ın transferi Fenerbahçe'yi de yakından ilgilendiriyor. Makedon orta saha için konuşulan rakamlar 40 milyon euroları bulurken, Sarı-Lacivertliler de oyuncunun sonraki satışından pay alacak. Fenerbahçe'nin Eljif Elmas'tan alacağı pay ise kâr veya bonservis bedeli üzerinden değil.

KAP'A BİLDİRİM YAPILMIŞTI

Fenerbahçe Eljif Elmas'ı Napoli'ye sattığı dönemde KAP'a yaptığı bildirimde sonraki satıştan payın maksimum 1,5 milyon euro olduğunu belirtmiş ancak söz konusu rakamın şartlarına değinmemişti.

20 MAÇTA 4 GOLE KATKI VERDİ

Bu sezon bazı maçlarda sahaya yedek kulübesinde çıkması sebebiyle hocasıyla sürtüşmeler yaşayan Eljif Elmas, Serie A ve Şampiyonlar Ligi'nde toplam 20 mücadelede ter döktü. 23 yaşındaki futbolcu 3 gol, 1 asistlik katkı verdi.

www.aksam.com.tr