Ve Eljif Elmas'ın yeni takımını duyurdular! Kariyerinin imzasını atıyor

Fenerbahçe'den 16 milyon euro bedelle Napoli'ye transfer olan Eljif Elmas, burada gösterdiği performansla her geçen gün taliplerini arttırıyor. Eljif Elmas Avrupa'da transfer savaşı başlatmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Eljif Elmas için transfer savaşı çıkmak üzere. Napoli forması giyen Eljif Elmas için İtalyan devleri ve İngiliz ekipleri devreye girdi. Bu transfer için devre arası transfer dönemi bekleniyor.

ELJİF ELMAS İÇİN DEVLER LİSTEDE

23 yaşındaki oyuncu için Napoli satış düşünmüyor ancak iyi bir teklif gelmesi halinde gönderilecek. Eljif Elmas'a İtalyan devleri ilgi duyuyor. Özellikle Milan'ın istediği öğrenilen oyuncu için tek ilgi İtalya'da değil.

LİVERPOOL MASAYA OTURDU

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Eljif Elmas ile Premier Lig takımları da ilgileniyor. Adı bir dönem Liverpool ile anılan Eljif için İngiliz ekibi Napoli'nin kapısını çalacak. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde aynı grupta yer aldığı İtalyan ekibinin yöneticiyle İtalya'da pazarlık masasına oturduğu konuşulan Liverpool, Makedon oyuncu için elini çabuk tutmak istiyor.

Bu sezon Serie A'da 10, Şampiyonlar Ligi'nde 5 maç olmak üzere 15 maça çıkan Eljif Elmas, 1 gole imza attı. Napoli'deki kariyerinde ise toplam 141 maça çıkan Eljif, 12 gol 8 asistlik performans sergiledi.