Eljif Elmas çılgın rakamla dünya devine imza atıyor! Fenerbahçe'nin kasasına inanılmaz para

Eljif Elmas inanılmaz bir ücretle Premier Lig'in yolunu tutuyor. Fenerbahçe'den gittiği Napoli'de gösterdiği performansla devlerin ilgisini çeken Eljif Elmas için Manchester United iddiası gündeme bomba gibi düştü. Fenerbahçe de bu transferden yüksek bir ücret kazanacak.

aksam.com.tr

Napoli'nin genç yıldızı Eljif Elmas için Manchester United'a imza atacağı iddiası ortaya atıldı. İngiliz devinin bu transfer için 40 milyon euro ödeyeceği iddia edilirken, Fenerbahçe de bu satıştan kasasına yüklü bir ücret koyacak.

ELJİF ELMAS PREMİER LİG'E GİDİYOR

aksam.com.tr'nin İtalyan basınından aktardığı habere göre; Manchester United, 22 yaşındaki yetenekli orta sahayı kadrosuna katmak için harekete geçti. Real Madrid'den Casemiro'yu renklerine katarak orta sahasını savunma yönünde güçlendiren Erik ten Hak, hücum anlamında takıma zenginlik katacağına inandığı Eljif Elmas'ı da kadrosuna istiyor.

FENERBAHÇE'YE 27 MİLYONLUK GELİR

Birçok Avrupa devinin kadrosuna katmak için savaş verdiği Makedon orta saha için Manchester United'ın 40 milyon euro ödemeye hazır olduğu konuşuluyor. Şayet transfer bu ücretle gerçekleşirse, Fenerbahçe sonraki satıştan pay maddesi sebebiyle 1.5 milyon euro yani 27 milyon TL'lik bir kazanç elde edecek. Fenerbahçe, Eljif'i 2019 yazında 16.2 milyon euroya Napoli'ye satmıştı.

Geçen sezon 37'yi Serie A olmak üzere 46 maça çıkan Eljif Elmas, 7 gol 6 asistlik bir performans sergilemişti. Eljif bu sezon oynanan 2 Serie A mücadelesinde de forma giyme şansı bulmuştu.

aksam.com.tr