Dünya devleri peşindeydi! Semih Kılıçsoy için rekor bedel duyuruldu...

Beşiktaş'ta sıcak Semih Kılıçsoy gelişmesi yaşanıyor. Birçok kulübün takip ettiği genç yıldızın yeni adresi belli oluyor. İşte Semih Kılıçsoy haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Semih Kılıçsoy, Beşiktaş formasıyla henüz ilk profesyonel sezonunu geride bıraktı. Kısa süre içinde gösterdiği performansla Avrupa'nın büyük kulüplerinin dikkatini çeken milli futbolcu, EURO 2024 sonrasında yeni takımına katılacak. Semih Kılıçsoy, kariyerine Premier Lig'de devam edecek.

İNGİLİZ DEVLERİ SEMİH KILIÇSOY'U İSTİYOR

İngiltere'nin 4 büyük kulübü Semih Kılıçsoy'un durumunu yakından takip ediyor. Akşam'ın edindiği bilgiye göre; Newcastle United, Tottenham Hotspıur, Manchester Unted ve Arsenal, genç yıldızın durumunu yakından takip ediyor. Ekiplerin, EURO 2024 sonrası Beşiktaş ile görüşerek resmi girişimlerde bulunması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ'IN BEKLENTİSİ 25 MİLYON EURO

Beşiktaş, Semih Kılıçsoy için gelecek teklifleri Avrupa Şampiyonası sonrasında değerlendirecek. Siyah beyazlı yönetim, 18 yaşındaki forvet için bonservis beklentisini en az 25 milyon euro olarak belirledi. Odak noktasını EURO 2024 olarak belirleyen genç yıldız ise turnuva sonrasına kadar taliplerle ilgilenmeyecek.

SEZON KARNESİ

Beşiktaş formasıyla bu sezon 35 maçta 2083 dakika sahada kalan Semih Kılıçsoy, takımına 12 gol ve 3 asistlik skor katkısı sağladı.

www.aksam.com.tr