Dünya devinin yeni teknik direktörü Nuri Şahin! Ve resmen duyurdular...

Antalyaspor'dan ayrılarak Alman devi Borussia Dortmund'da yardımcı antrenörlük görevine getirilen Nuri Şahin için flaş bir gelişme yaşandı. Genç çalıştırıcının geleceği resmen netleşti. İşte Nuri Şahin haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Trendyol Süper Lig'in iddialı ekiplerinden Antalyaspor'dan ayrılan ve efsanesi olduğu Alman devi Borussia Dortmund'da göreve getirilen Nuri Şahin için güzel gelişmeler yaşanıyor. Bundesliga ekibinde teknik direktör Edin Terzic'in yardımcılığını üstlenen genç çalıştırıcı, ilk günden itibaren geçer not almayı başarmıştı. Şahin'in önümüzdeki sene için geleceği netlik kazandı.

NURİ ŞAHİN TAKIMIN BAŞINA GEÇECEK

Sarı-siyahlı kulübe katıldığı ilk günden itibaren gündemden düşmeyen ve hakkında methiyeler düzülen Nuri Şahin en büyük hayalini gerçekleştirmeye çok yakın. 36 yaşındaki çalıştırıcı geri sayıma geçti. Alman basınında yer alan habere göre; önümüzdeki sezon Borussia Dortmund'da teknik direktörlük görevine Nuri Şahin getirilecek.

İLK ANTRENMANDAN İTİBAREN GÜNDEM OLMUŞTU

Nuri Şahin, Alman devinde çıktığı ilk antrenmanda gündem olmuştu. Ülke basını, Şahin'i öve öve bitirememişti. İlk antrenmandan itibaren takıma etki ettiğini ve olumlu hava kattığı yönünde sayısız haber yapılmıştı.

BORUSSIA DORTMUND RAKAMLARI

Nuri Şahin kariyeri boyunca Dortmund formasını tüm kulvarlarda 274 kez terletti. Şahin bu karşılaşmalarda 26 gol ve 49 asist ile skora etki ederken, 1'er kez Bundesliga Şampiyonluğu ve Almanya Kupası kazandı. Şahin, 2 kez de Almanya Süper Kupası zaferi yaşadı.

www.aksam.com.tr