Dünya devinin yeni 10 numarası Kenan Yıldız! Resmen duyurdular: İmzayı atıyor...

İtalya Ligi'nde Juventus forması giyen Kenan Yıldız için dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Torino ekibinde geleceği merak edilen Kenan Yıldız, yeni bir imza atmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

İtalya Serie A'da Juventus formasıyla Avrupa futbolunun en çok konuşulan genç yeteneklerinden olan milli golcü Kenan Yıldız'ın ismi transferde birçok kulüple anılıyordu. Siyah-beyazlı ekipte çok fazla süre bulamamasına rağmen verilen fırsatları oldukça etkili kullan santrfor oyuncusu yeni sözleşmeye imza atacak.

KENAN YILDIZ'A 10 NUMARA VERİLECEK

Türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en büyük yeteneklerden biri olarak gösterilen Kenan Yıldız, takımı ile yeni sözleşme imzalama kararı aldı. İtalyan basınında yer alan habere göre; Juventus ile sözleşmesi 2027 yılının ortasında sona erecek olan Kenan Yıldız, 2029 yılına kadar sürecek yeni bir sözleşmeye imza atacak. Bu imzanın ardından önümüzdeki sezondan itibaren Juventus'ta 10 numaralı formanın kendisine verileceği kaydedildi.

WOJCİECH SZCZESNY KEHANETTE BULUNMUŞTU!

Kenan Yıldız için takım arkadaşı Wojciech Szczesny bir kehanette bulunmuştu. Tecrübeli eldiven, Kenan'ın 5 yıl içerisinde Ballon d'Or'a aday gösterileceğinden emin olduğunu dile getirmiş ve birçok oyuncuyla oynamasına rağmen Kenan kadar yetenekli birini görmediğini sözlerine eklemişti.

JUVENTUS RAKAMLARI

Kenan Yıldız, Juventus formasıyla tüm kulvarlarda 24 maçta 770 dakika süre bulabildi. 19 yaşındaki milli oyuncu, bu sürelerde 3 gol atarak takımına skor katkısı vermeyi başardı.

www.aksam.com.tr