AHMET AYGÜN
Gabriel Sara yaz transfer döneminde Galatasaray'ın tarihine geçen bir bedelle 18 milyon euro karşılığında Galatasaray'a imza atmıştı. Sarı kırmızılılarda orta sahada adeta takımın beyni olan 25 yaşındaki futbolcu kazanılan şampiyonluğun mimarlarından biri oldu. Başarılı bir sezonu geride bırakan Gabriel Sara için Premier Lig'den dev bir kulüp devreye girdi.
GABRİEL SARA DÜNYA DEVİNE GİDİYOR
Gabriel Sara yaz transfer döneminde Galatasaray'a veda etmeye çok yakın. Brezilyalı orta saha için Premier Lig devi Manchester City devreye girdi. aksam.com.tr'nin Ada basınından edindiği bilgiye göre; İngiliz ekibinde orta saha transferi için listenin ilk sırasında Gabriel Sara bulunuyor.
Kevin De Bruyne ile vedalaşan, Bernardo Silva ve İlkay Gündoğan ile de yollarını ayırması beklenen Manchester City'nin merkez bölgesine yapacağı hamlelerin başında Gabriel Sara'nın yer aldığı bilgisi haberin detayları arasında yer aldı.
GALATASARAY'IN TALEBİ YÜKSEK
Haberde ayrıca Galatasaray'ın Gabriel Sara için istediği bonservis bedeline de yer verildi. Sarı kırmızılı ekibin, Sara için Manchester City'den 30 milyon euronun altında gelecek teklifi kabul etmeyeceği belirtildi. İngiliz ekibinin ise Gabriel Sara transferinde ısrarcı olduğu ve bu rakamı karşılayabileceği ifade edildi.
45 MAÇTA 12 GOL KATKISI
Bu sezon Galatasaray formasıyla 45 maçta sahaya çıkan Gabriel Sara takımı adına 2 gol ve 12 asistlik performans sergiledi.