Dudak uçuklatan rakam! Süper Lig devinin yeni stoperi Ahmetcan Kaplan

Süper Lig'de 14 yabancı oyuncu ile sözleşme imzalanabilecek olması nedeniyle Süper Lig devleri yerli isimlere yöneldi. Özellikle yurt dışında oynayan oyuncular için dev takımlarımız nabız yokluyor. Ahmetcan Kaplan da bu isimlerden birisi. İşte genç yıldızın Süper Lig'den talibi olan takım...

Süper Lig'de bu sezon rekabet oldukça yüksek olacak. Süper Lig devleri yabancı yıldızlar dışında yerli isimlere de yöneldi. 14 yabancı kontenjanı dolu olan devler yurt dışında oynayan yerli isimlere yöneldi. Hollada'nın Ajax ekibinde oynayan Ahmetcan Kaplan da transferin gözde isimlerinden biri.

AHMETCAN KAPLAN ADIM SÜPER LİG DEVİNE

Abdülkerim Bardakçı ayrılığı sonrası Galatasaray sol ayaklı yerli stoper için Ajax'ın kapısını çalacak. Ahmetcan Kaplan için teklif hazırlığında olan sarı kırmızılı ekip Abdülkerim Bardakçı'dan gelecek parayı Ahmetcan Kaplan transferi için kullanacak. Okan Buruk'un limit açmak için birilerinin ayrılması gerektiğini söyledikten sonra gidecek ilk oyuncunun Abdülkerim Bardakçı olabileceği söyleniyor.

AJAX'IN AHMETCAN KAPLAN İÇİN BEKLENTİSİ EN AZ 15 MİLYON EURO

Hollanda devi Ajax 21 yaşındaki milli futbolcu Ahmetcan Kaplan'ı 2022 yazında Trabzonspor'dan 9.5 milyon euro'ya transfer etmişti. Hollanda ekibinin bu transferden en az 15 milyon euro gelir beklediği ifade ediliyor. Galatasaray'ın da Abdülkerim Bardakçı'nın transferinden 10-12 milyon civarı beklentisi var. Galatasaray'ın kısa zamanda Ajax ile masaya oturması bekleniyor.

www.aksam.com.tr