Domagoj Vida'dan memnun kaldılar, onu da alıyorlar! Beşiktaş'tan AEK'ya bir yıldız daha

Beşiktaş'tan Domagoj Vida'yı transfer eden AEK, Siyah-Beyazlılardan bir takviye daha yapmaya hazırlanıyor. Domagoj Vida'dan son derece memnun olan AEK, Beşiktaş'ın gözden çıkardığı isim için resmi görüşmelere başladı.

AEK, Domagoj Vida sonrası gözünü tekrar Beşiktaş'ın yıldızına dikti. Hırvat stoper Domagoj Vida'dan memnun olan Yunan temsilcisi, Beşiktaş'tan bir transfer daha yapmak için harekete geçti. AEK'nın son gözdesi Kevin N'Koudou oldu.

DOMAGOJ VIDA SONRASI AEK'YA BİR BEŞİKTAŞLI DAHA

Beşiktaş'ın gözden çıkardığı ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Kevin N'Koudou için AEK görüşmelere başladı. Sezon başında Domagoj Vida'yı transfer eden AEK, deneyimli kanat oyuncusunu da kadrosunda görmek istiyor.

MENAJERİYLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Beşiktaş'ta sezon başında gözden çıkarılan ancak beklentilerin üzerinde bir katkı vermesinin ardından takımda tutulan Kevin N'Koudou, Şenol Güneş'in planları arasında yer almıyor. AEK'nın 27 yaşındaki futbolcunun menajeriyle görüşmelere başladığı bildirildi.

98 MAÇTA 28 GOLE KATKI

2019-20 sezonu başında Tottenham'dan 4,5 milyon euroya transfer edilen Kevin N'Koudou, Beşiktaş formasıyla toplam 98 maça çıktı ve 20 gol, 8 asistlik istatistik yakaladı.