Diego Rossi kararı kıyameti kopardı! Fenerbahçeliler güne bu haberle uyandı...

Fenerbahçe'de Diego Rossi bu sezonki performansıyla hayal kırıklığı yaratıyor. Sarı-Lacivertli taraftarların da tepkisini çeken oyuncunun transferi de gündemde. Bu akşam kritik bir maça çıkacak olan Fenerbahçe'de Diego Rossi kararı, taraftarları memnun etmedi.

Fenerbahçe'de Diego Rossi'yle ilgili karar verildi. Sarı-Lacivertli taraftarların performansından memnun olmadığı oyuncunun bu akşamki maça ilk 11'de başlaması bekleniyor. Öte yandan Diego Rossi'nin adı yine transfer dedikodularına karışmış durumda.

DİEGO ROSSİ'NİN PERFORMANSI TARTIŞILIYOR

Bu sezon formsuz görüntüsüyle dikkat çeken Diego Rossi, rövanştaki Slovacko maçında sahanın en kötü isimlerinden biri olmasına rağmen oyundan alınmamış ve 90 dakika sahada kalmıştı. Taraftarlar sosyal medyada duruma isyan etmiş ve Diego Rossi, Kasımpaşa maçında hocasından kesik yemişti.

KRİTİK MAÇ ÖNCESİ KARAR VERİLDİ

Adı sık sık transfer dedikodularına da karışan Diego Rossi için bu akşam oynanacak olan Austria Wien maçı öncesi karar verildi. Jesus'un Uruguaylı futbolcuyu kritik maçta ilk 11'de sahaya süreceği öğrenildi.

FENERBAHÇELİLERİ MEMNUN ETMEYEN KARAR

Portekizli teknik adamın Diego Rossi kararı Fenerbahçeli taraftarları memnun etmedi. Sarı-Lacivertli renklere gönül veren futbolseverler, Güney Amerika'dan talipleri olan Diego Rossi'nin kesinlikle satılmasından yana.

Ve bu iş bitti! Rachid Ghezzal'ın yerine inanılmaz transfer: 21 milyon euroluk detay

DİEGO ROSSİ İÇİN BİR TEKLİF DAHA

Bu arada Diego Rossi için Fenerbahçe'nin bir Brezilya ekibinden yeniden 7 milyon euroluk teklif aldığı iddia edildi. Sarı-Lacivertliler ise 5,5 milyon euroya tapusunu aldığı Rossi için 10 milyon euroda diretiyor.

Fenerbahçe'nin Austria Wien muhtemel 11'i şöyle:

Altay, Osayi-Samuel, Gustavo Henrique, Szalai, Ferdi, İsmail Yüksek, Miha Zajc, Arda Güler, Lincoln, Rossi, Serdar Dursun