Diego Lugano'dan tarihi transfer kıyağı! ''Fenerbahçe'yi şampiyon yapacak...''

Diego Lugano'nun Fenerbahçe'nin Maxi Gomez transferine dahil olduğu belirtildi. Vatandaşı Maxi Gomez ile Fenerbahçe'ye transferi hakkında konuşan Diego Lugano, yıldız golcüyü ikna etti. İşte o görüşmenin ayrıntıları...

VOLE

Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerini yürüttüğü Maxi Gomez için Diego Lugano da devreye girdi. Uzun zamandır forvet transferini tamamlamak için çaba veren sarı-lacivertlilerde ilk hedef Valencia'nın Uruguaylı yıldızı oldu. Maxi Gomez'in Diego Lugano ve Jorge Jesus'la bir görüşme gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

DIEGO LUGANO FENERBAHÇE İÇİN DEVREDE

VOLE'den Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığı bilgiye göre; Fenerbahçe'de Maxi Gomez transferi için görüşmeler yoğun bir şekilde devam ediyor.

Sabuncuoğlu bu görüşmelerle ilgili önemli bir bilgiyi de paylaşarak, "Maxi Gomez, Jorge Jesus ve eski bir futbolcu üçlü zirve yaptılar. Maxi Gomez, Fenerbahçe'ye gelmek istiyor Valencia kulübüne kolaylık yapması için bastırıyor. 12 milyon euro altına bu transferin bitmesi isteniyor." ifadeleri kullandı.

Yağız Sabuncuoğlu'nun duyurduğu üçlü zirvedeki eski futbolcunun Diego Lugano olduğu belirtildi. Kendisi de Uruguaylı olan Diego Lugano'nun vatandaşı Gomez ile görüştüğü ve ona Fenerbahçe'yi anlattığı öne sürüldü.

FENERBHAHÇE VALENCIA'YI BEKLİYOR

Yağız Sabuncuoğlu Maxi Gomez transferinin son durumu hakkında da, "Fenerbahçe, Maxi Gomez için yeni bir teklif yaptı. Bonservis bedeli aynı fakat teklife 'Sonraki Satıştan Pay' maddesi eklendi. Valencia bu teklife sıcak bakıyor. Maxi Gomez, İstanbul seyahati için kulüplerin anlaşmasını bekliyor." dedi.

Maxi Gomez transferi taraftarlarda da heyecan oluşturdu. Uzun süredir iyi bir golcü bekleyen sarı-lacivertli taraftaralar sosyal medyada Gomez için "Gelirse bizi şampiyon yapar" ifadelerini kullandı.