Derbide 2. Ozan Tufan vakası! Nihat Kahveci isyan etti: Saç detayı olay oldu

Ozan Tufan'ın milli takımda saçını düzeltirken gol yedirdiği pozisyon yeniden gündem oldu. Nihat Kahveci'nin derbi sonrası Tayfur Bingöl'ü saçları üzerinden eleştirmesinin ardından Ozan Tufan'ın pozisyonu bir kez daha akıllara geldi.

www.aksam.com.tr

Ozan Tufan'ın EURO 2016'daki Hırvatistan maçında Luka Modric'in attığı gol öncesi pozisyonu bırakıp saçını düzeltmesi olay olmuştu. Nihat Kahveci dün akşam oynanan Galatasaray-Beşiktaş derbisinde de benzer bir konuya parmak bastı. Nihat Kahveci, Tayfur Bingöl'e saç eleştirisi yaptı. Bu konu Ozan Tufan'ı akıllara getirdi.

NİHAT KAHVECİ'NİN SÖZLERİ OZAN TUFAN'IN POZİSYONUNU HATIRLATTI

Hatırlanacağı üzere EURO 2016'daki Türkiye-Hırvatistan maçında Luka Modric'in attığı gol öncesi Ozan Tufan pozisyonu bırakıp saçını düzeltmiş ve millilerimiz kalesinde golü görmüştü. Ozan Tufan'ın bu hareketi ülke basınında geniş yankı bulmuş ve oyuncumuz ağır sözlerle eleştirilmişti.

NİHAT KAHVECİ'DEN SAÇ ELEŞTİRİSİ

Öte yandan dün akşam oynanan Galatasaray-Beşiktaş derbisi sonrası Nihat Kahveci'nin yaptığı bir yorum akıllara tekrar bu pozisyonu getirdi. Nihat Kahveci'nin Tayfur Bingöl'ü saçları üzerinden eleştirmesi dikkat çekti.

"SAÇINI DÜZELTMEKTEN MAÇI UNUTTU"

"Tayfur Bingöl saçını başını düzeltmekten defansı hücumu unuttu" diyen Nihat Kahveci, "O saçlarını ya iyi bağla ya kes ya da bırak sallansın" ifadelerini kullandı.

www.aksam.com.tr