Derbi sonrası anında bu karar alındı! Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin gözünün yaşına bile bakmadı...

İrfan Can Kahveci için Fenerbahçe hikayesi sona eriyor. Sarı-lacivertlilere geldiği günden bu yana beklentileri karşılayamayan ve Galatasaray derbisini de kulübede tamamlayan İrfan Can Kahveci'nin yeni adresi belli oluyor. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe'ye transferiyle büyük ses getiren İrfan Can Kahveci, geldiği günden bu yana inişli çıkışlı performansıyla hayal kırıklığına neden oldu. Sezon sonu Fenerbahçe'nin yolları ayırmayı planladığı ve gelen teklifleri değerlendireceği İrfan Can Kahveci'ye İngiltere'den talip var.

İRFAN CAN KAHVECİ, PAHALIYA MAL OLMUŞTU

2020-21 sezonunda Fenerbahçe ile Galatasaray, İrfan Can Kahveci transferi için karşı karşıya gelmiş ve sarı-lacivertliler transferi bitirmişti. 27 yaşındaki oyuncunun bonservisi için Başakşehir'e 7 milyon euro ödenmişti.

HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana istikrarsız performansıyla bir türlü beklentileri karşılayamadı. Sık sık eleştirilerin hedefi olan 27 yaşındaki oyuncu, ligin son haftasında oynanan Galatasaray derbisini de yedek kulübesinde tamamladı.

DERBİ SONRASI BİLETİ KESİLDİ

Sarı-lacivertlilerde İrfan Can Kahveci için yolun sonu gözüktü. Teknik direktör Jorge Jesus'un devam etmesi halinde yıldız oyuncuyu kadroda düşünmediği ileri sürüldü. Ayrıca derbi sonrası kadroda büyük bir revizyona gitmeyi planlayan yönetimin de yıldız ismi gözden çıkardığı ve gelen teklifleri değerlendireceği öğrenildi.

EN BÜYÜK TALİBİ İNGİLTERE'DEN

Ayrılığı gündeme gelen İrfan Can Kahveci için en büyük talip İngiltere'den. Ozan Tufan'ın da formasını giydiği Championship ekiplerinden Hull City, 27 yaşındaki orta saha oyuncusunu yakından takip ediyor. Ada ekibinin yaz aylarında yıldız isim için hamlede bulunma ihtimali yüksek.

Öte yandan 27 yaşındaki oyuncu için geçtiğimiz günlerde Beşiktaş iddiaları da gündeme gelmişti.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 41 resmi maça çıkan İrfan Can Kahveci, bu karşılaşmaların 28'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2238 dakika sahada kalan 27 yaşındaki oyuncu, 7 gol ve 5 asistle skora etki edebildi.