Derbi öncesi Galatasaray'a büyük şok! Florya'da işler karıştı: Fenerbahçe maçında o isim...

Süper Lig'in 19. haftasında Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'ye konuk olacak. Sarı kırmızılılar, bu maçı kazanarak liderlik koltuğuna oturmak istiyor. Derbi öncesi ise Hakim Ziyech cephesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte Hakim Ziyech ve Galatasaray'da derbi öncesi son durum...

Süper Lig'de nefes kesen şampiyonluk yarışında iki ezeli rakip Fenerbahçe ve Galatasaray, 24 Aralık Pazar günü karşı karşıya gelecek. Ülke futbolunda gözler bu maça çevrilmiş durumda. Ligde averajla rakibinin gerisinde bulunan Galatasaray, Fenerbahçe'yi deplasmanda yenerek liderlik koltuğuna otumanın hesaplarını yapıyor. Öte yandan maç öncesinde sarı kırmızılı kulüp, şok bir haberle sarsıldı.

DERBİ ÖNCESİ HAKIM ZIYECH ŞOKU

Galatasaray'ın son dönemdeki en formda oyuncularından Hakim Ziyech cephesinde flaş bir iddia ortaya atıldı. Yıldız futbolcu, derbi hazırlıklarında takımla çalışmalara katılmadı. Fenerbahçe deplasmanında ise sahada olmayacağı ifade edildi.

BİR ŞOK DA DAVINSON SANCHEZ'DEN

Öte yandan Galatasaray'ın başarılı stoperi Davinson Sanchez de Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. Bu sezon Okan Buruk'un savunma hattında birinci tercihi olan yıldız futbolcu, sakatlığı sebebiyle derbiyi kaçıracak.

www.aksam.com.tr