Delilleri temizlediler!

Almanya'yı yenip, soyunma odasını temizleyen Japonlar, teşekkür notu bıraktı. Japon taraftarlar ise “Olay mahallinde hiçbir kanıt kalmadı” diye dalga geçti.

AKŞAM

Japonlar sürpriz bir şekilde kazandıkları maçın ardından örnek bir davranışa imza attı. Milli takım oyuncuları soyunma odasını temizleyip, Japon kağıt katlama sanatından ince örnekler sundular. Kağıttan kuğular yapıp, masanın üzerine bıraktılar. Yanına da Japonca ve Arapça, 'Teşekkür ederiz' notu bıraktılar. Japon taraftarlar da maçın bitmesiyle beraber ellerinde poşetlerle çöp toplama işine koyuldu. Japonlar kısa sürede tribünleri pırıl pırıl ettiler.

TENİSÇİ OSAKA PAYLAŞTI

Mucize galibiyetin ardından sosyal medyada duygularını dile getiren Japonlar arasında ünlü tenis yıldızı Naomi Osaka da vardı. Osaka, Japonların maçlardan sonra soyunma odasında yaptıkları temizliklere vurgu yapan bir tweet paylaştı. Bir taraftarın "Japonya sizi yenecek ve her yeri temizleyecek. Olay mahallinde hiçbir kanıt olmadan bırakacak" şeklindeki paylaşımını retweet yaptı. Osaka paylaşıma 'Lol' yazdı ve ağlayan emojiler ekledi.