Daha imzası kurumadan Sebastian Szymanski krizi! Bin pişman oldular...

Sebastian Szymanski'nin Fenerbahçe'ye transferi büyük krize neden oldu. Sarı-lacivertlilerin transferinde yarıştığı ve Galatasaray'ın elinden kaptığı Sebastian Szymanski, bin pişman etti. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe'nin bu yaz kadrosuna kattığı Sebastian Szymanski, Hollanda'da krize neden oldu. Feyenoord, geçtiğimiz sezon kiralık olarak formasını giyen Sebastian Szymanski'nin yerini dolduramadı.

SEBASTIAN SZYMANSKI'NİN TRANSFERİ BÜYÜK SES GETİRDİ

Bu yazın flaş takımlarından Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ın da istediği Sebastian Szymanski'yi kadrosuna katarak büyük ses getirdi. Sarı-lacivertliler, 24 yaşındaki Polonyalı yıldız için Dinamo Moskova'ya 9.75 milyon euro bonservis ödedi.

HOLLANDA'DA SZYMANSKI PİŞMANLIĞI

Hollanda basınında yer alan habere göre; Feyenoord'da geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Sebastian Szymanski'nin ayrılığı krize neden oldu. Hollanda ekibi Polonyalı yıldızın yerini dolduracak bir ismi henüz kadrosuna katamadı. Transfer döneminin bitişine 12 gün kalmasına rağmen hala bir takviye yapamayan yönetime taraftarların tepkisi çığ gibi büyüdü.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Sebastian Szymanski geçtiğimiz sezon Feyenoord formasıyla 40 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 35'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2811 dakika süre alan 24 yaşındaki Polonyalı yıldız, 10 gol ve 7 asistle skora etki etti.

Fenerbahçe formasıyla ise şu ana kadar 5 resmi maça çıkan Szymanski, 2 gol ve 3 asistle skora etki etti.