Daha imzası kurumadan Samet Akaydin depremi! Yunanistan'da ortalık yıkıldı...

Samet Akaydin, Panathinaikos formasıyla ilk kez ilk 11'de maça çıktı. Karşılaşmadaki kötü performansıyla eleştirilerin hedefi olan milli stoper Samet Akaydin, Yunan basınında gündem oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Panathinaikos formasıyla ilk kez ilk 11'de maça çıkan Samet Akaydin, performansıyla tepki çekti. Karşılaşmadaki kötü performansıyla dikkat çeken Samet Akaydin, Yunan basınında eleştirilerin hedefi oldu.

SAMET AKAYDİN, KİRALIK OLARAK GİTMİŞTİ

Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos, Fenerbahçe'de forma giyen Samet Akaydin'e talip olmuş ve milli stoperi kiralık olarak kadrosuna katmıştı.

BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI

Samet Akaydin, Atromitos Athen ile karşılaşan Panathinaikos'ta ilk kez ilk 11'de sahaya çıktı. Karşılaşmada performansıyla tepki çeken milli stoper eleştirilerin hedefi oldu. Yunanistan basınında yer alan habere göre; Akaydin daha ilk maçından hayal kırıklığı yarattı. Milli stoper için, "Savunmadaki duruşu ve performansıyla güven veremedi." ifadelerine yer verildi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezonun ilk yarısında Fenerbahçe formasıyla ise 11 resmi maça çıkan Samet Akaydin, bu karşılaşmaların 7'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 613 dakika sahada kalan 29 yaşındaki stoper oyuncusu, skora etki edemedi.