Daha imzası kurumadan İsmail Yüksek sürprizi! Kariyer imzasını atabilir

Devre arası transfer döneminin başlamasıyla birlikte Fenerbahçe İsmail Yüksek ile sözleşme uzatma konusunda anlaştı. İç transfere önem veren Sarı-lacivertli ekip ilk olarak genç yıldızın sözleşmesini uzatarak ilk imzayı attırmış oldu. 2027 yılına kadar imza atan İsmail Yüksek'in sözleşmesine sürpriz bir detay ekledi. Detaylar haberimizde…

Fenerbahçe'de transfer döneminin başlamasıyla birlikte hareketlilik hız kesmeden devam ediyor. Jorge Jesus'un Fenerbahçe'nin başına geçmesiyle birlikte güzel bir yükseliş yakalayan Sarı-lacivertli ekip gün geçtikçe daha iyiye gitmeye devam ediyor. Tecrübeli çalıştırıcının gelişiyle birlikte forma şansı yakalayan İsmail Yüksek her geçen gün daha iyi form tutuyor.

FENERBAHÇE İSMAİL YÜKSEK'İN SÖZLEŞMESİNİ UZATTI

2020 yılında ilk geldiği vakitlerde yılda 250 bin TL'den 5 senelik imza atan genç futbolcu tekrardan Sarı-lacivertli heyet ile masaya oturarak rekor bir zam ile yeni mukaveleye imza attı. Normal vakitte 2025 yılında bitecek sözleşmesi Haziran 2027'ye kadar uzatıldı.

SÖZLEŞMESİNDEKİ DİKKAT ÇEKEN DETAY

Sarı-lacivertli yöneticiler, görüşme aşamasında genç orta sahaya, "Avrupa'ya transferini engellemeyiz". Detayını ekledi.

MAAŞ DETAYLARI

İlk geldiği dönemlerde yıllık 250 Bin TL'den imza atan genç oyuncuya rekor bir zam yapıldı. Eski maaşının 48 katını alacak olan İsmail Yüksek yıllık 10 milyon TL garanti ücret ve 20 milyon TL de bonus alacak.

İSTATİSTİK

17 maça çıkan İsmail Yüksek 1 gol 1 asistle 2 gole direkt katkı sağladı. Toplamda 1.016 dakikada forma şansı buldu.