Daha imzası kurumadan Emre Mor krizi! Bin pişman oldular...

Emre Mor devre arasında kiralık olarak eski takımı Fatih Karagümrük'e gitmişti. Fenerbahçe'de kanat bölgesinde yaşanan sakatlıklar nedeniyle yıldız oyuncu Emre Mor, mumla arandı. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe, geçtiğimiz ara transferde Emre Mor'u kiralık olarak Fatih Karagümrük'e göndermişti. Sarı-lacivertlilerde İrfan Can Kahveci ve Joshua King'in sakatlığı sonrası Emre Mor mumla arandı.

EMRE MOR, FATİH KARAGÜMRÜK'E GERİ DÖNMÜŞTÜ

2022'nin yazında Fatih Karagümrük'ten Fenerbahçe'ye 2 milyon euro bonservisle transfer olan Emre Mor, sarı-lacivertlilerde geçirdiği 1.5 sezonun ardından geçtiğimiz ara transfer döneminde kiralık olarak eski takımı Fatih Karagümrük'e transfer oldu.

FENERBAHÇE PİŞMAN OLDU

Devre arasında kadroda düşünülmeyerek Fatih Karagümrük'e gönderilen Emre Mor, Fenerbahçe'de mumla aranıyor. İrfan Can Kahveci ile Joshua King'in sakatlığı ve Ryan Kent'in lisansının çıkarılmaması İsmail Kartal'ın kanattaki elini zayıflattı. Son haftalarda gözler Emre Mor ismini aradı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Emre Mor, bu sezonun ilk yarısında Fenerbahçe formasıyla 8 resmi maça çıkarken 2 asistle takımına katkıda bulunmuştu. Fatih Karagümrük'te ise şu ana kadar 5 resmi maça çıktı ve 1 golle skora etki etti.