Daha imzası kurumadan Cengiz Ünder krizi! Bin pişman oldular...

Cengiz Ünder geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'ye imza atarak transferde büyük ses getirdi. Bu transferden 15 milyon euro gelir elde eden Marsilya için Cengiz Ünder transferinde ilginç bir detay ortaya çıktı. İşte detaylar...

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya, milli futbolcu Cengiz Ünder'i Fenerbahçe'ye 15 milyon euro bonservis bedeliyle sattı. 26 yaşındaki oyuncu bu sezon sarı lacivertli formayı giyecek. İtalyan basınından Il Tempo Cengiz Ünder transferinin tüm detaylarını okuyucularıyla paylaştı. Habere göre Marsilya, Roma'dan milli yıldızı transfer ederken bir sonraki satıştan %20 pay ödeyeceğinin taahhüdünü verdi. Böylece İtalyan kulüp 3 milyon euro gelir elde edecek.

"CENGİZ ÜNDER SATIŞINDA AĞIR DARBE" DİYE DUYURDULAR

Fransız basını ise bu gelişmeyi "Cengiz Ünder'in satışında Pablo Longoria'ya ağır darbe" başlığıyla verdi. Çünkü Marsilya taraftarlarının sevgilisi haline gelen Cengiz Ünder, daha önce yaptığı açıklamalarda kulübünde mutlu olduğunu söylemişti. Ancak başkan milli futbolcuyu takımdan göndermek istedi. Taraftarlar ise Cengiz Ünder'in takımda kalmasını istemişti. Roma'ya ödenecek 3 milyon euro paydan sonra transferin başarısız planlandığı yorumları yapıldı.