Mesut Özil ve Cristiano Ronaldo yeniden bir araya geliyor! Kıtayı sallayan transfer...

Mesut Özil ve Cristiano Ronaldo'yla ilgili gündemi sarsan flaş bir transfer iddiası ortaya açıldı. Amerika Futbol Ligi (MLS) ekiplerinin iki yıldızla da ilgilendiği ve Ocak'taki transfer döneminde harekete geçeceği ifade edildi. Mesut Özil'in sakatlığı sürerken Cristiano Ronaldo için de İngiltere'de işler yolunda ilerlemiyor.

aksam.com.tr

Mesut Özil ve Cristiano Ronaldo seneler sonra yeniden buluşuyor. Mesut Özil'in Başakşehir, Cristiano Ronaldo'nun da Manchester United serüveni istediği gibi ilerlemiyor. İki yıldızın Real Madrid'in ardından Amerika kıtasında bir araya geleceği ve MLS'de forma giyeceği ileri sürüldü.

CRISTIANO RONALDO MESUT ÖZİL'E KAVUŞUYOR

İki yıldız Real Madrid'de başarıdan başarıya koşmuş ve takım içinde gösterdikleri uyumun yanı sıra, arkadaşlıklarıyla da yakın olmuştu. Seneler sonra futbolculuk baharlarının son yıllarında İki deneyimli starın yeni rotası Amerika Kıtası olabilir.

MLS'TE BULUŞABİLİRLER

Aksam.com.tr'nin İngiliz basınından aktardığı haberlere göre; Manchester United, Cristiano Ronaldo'yu ara transfer döneminde bedavaya bırakmaya razı. Haber detayında Cristiano Ronaldo'nun ABD'den gelecek teklifleri değerlendireceği belirtildi.

Keza, Amerika basınında çıkan haberlerde de, ameliyatı sebebiyle Başakşehir'de forma giyemeyen Mesut Özil'e de teklifler olduğu ifade edildi. Eğer iki isim bu teklifleri kabul edersen seneler sonra Amerika'da bir araya gelmiş olacak.

MESUT ÖZİL VE CRISTIANO RONALDO'NUN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Kariyerinin en verimsiz sezonlarından birini geçiren Cristiano Ronaldo, Manchester United formasıyla İngiltere Premier Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde çıktığı 15 maçta 3 gol, 2 asistlik katkı sunabildi.

Mesut Özil ise Medipol Başakşehir'de sadece 4 maça çıkabildi ve skor katkısı sunamadan sadece 66 dakika sahada kaldı.

aksam.com.tr