Çok Güzel Hareketler'in yıldızı ile Hande Baladın kardeş olsa bu kadar benzer... Görenler hayrete düştü

Filenin Sultanları'nın başarılı voleybolcusu Hande Baladın ile Çok Güzel Hareketler programının güzel oyuncusu ikiz kadar benzetildi. Son dönemde dava haberleri ile gündemden düşmeyen Milli voleybolcu Hande Baladın ile Çok Güzel Hareketler'in yıldızının benzerliği sosyal medyada gündem oldu. Baladın ile güzel oyuncuyu gören sosyal medya kullanıcıları ''Kardeş misiniz ya'' gibi yorumlarda bulundu.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı isimlerinden olan ünlü voleybolcu Hande Baladın, kariyerinin yanı sıra güzelliği ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Geçtiğimiz aylarda tatsız bir olayla gündeme gelen Milli voleybolcu Hande Baladın son dönemin en popüler isimleri arasında yerini alıyor.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER'İN YILDIZI İLE HANDE BALADIN BENZERLİĞİ GÜNDEM OLDU

Başarılı sporcu Baladın şimdi de Star TV ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler adlı program ile izleyici karşısına çıkan Fatma Tezcan benzerliğiyle gündeme geldi.

Fatma Tezcan ile Baladın'ın benzerliğini gören sosyal medya kullanıcıları "Kardeş misiniz ya" ve "İkiz olsa bu kadar benzer" gibi yorumlarda bulundu.

İşte Hande Baladın ve Fatma Tezcan'ın benzerliği;