Çılgın teklif! Ve Nicolo Zaniolo geri geliyor...

Nicolo Zaniolo geri dönmeye hazırlanıyor. Galatasaray'dan Aston Villa'ya kiralanan İtalyan futbolcu, imzayı atıyor. İşte Nicolo Zaniolo transferinde son durum...

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Nicolo Zaniolo, sezon başında Premier Lig'in yolunu tutmuştu. İtalyan futbolcu, kiralık olarak Aston Villa'ya imza attı. Bu sezon Premier Lig'de 15 maça çıkan Zaniolo, yalnızca 1 gol üretebildi. Aston Villa cephesi ise oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldı. Aston Villa'nın bu hamlesi üzerine flaş bir transfer gelişmesi yaşandı.

NICOLO ZANIOLO GERİ DÖNÜYOR!

İtalyan basınından gelen bilgilere göre; Nicolo Zaniolo, Serie A'dan 4 önemli kulübün radarına girdi. Haberin detayında, Juventus, Milan, Napoli ve Fiorentina'nın sezon sonunda Galatasaray'ın kapısını çalacağı ifade edildi. Bu kulüpler arasında özellikle Juventus ve Milan'ın bu transfer için kesenin ağzını açacağı kaydedildi.

GALATASARAY SATIŞINA İZİN VERECEK!

Sarı kırmızılılar, Nicolo Zaniolo için gelecek teklifleri değerlendirecek. 20 milyon euro'nun üzerinde gelen tekliflerin ise kabul edilmesi bekleniyor.

Aston Villa'da henüz beklenen katkıyı sağlayamayan Zaniolo'nun güncel piyasa değeri 25 milyon euro.

www.aksam.com.tr