Çılgın teklif! Ve Kerem Aktürkoğlu'nu resmen duyurdular...

Galatasaray'ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Başarılı futbolcunun transferinde İtalyan devine İngiliz rakip çıktı. İşte Kerem Aktürkoğlu haberinin detayları...

Galatasaray'da gösterdiği performansla zaman zaman taraftarlar tarafından eleştirilse de takımın en skorer isimlerinden biri olan Kerem Aktürkoğlu, Avrupa'da dikkat çekmeye devam ediyor. İtalyan ekibi Lazio'nun radarında olan milli futbolcu için son iddia Ada'dan geldi. Leeds United'ın başarılı oyuncuyu kadrosuna katmak istediği belirtildi.

KEREM AKTÜRKOĞLU İÇİN YARIŞA GİRDİLER

Galatasaray'a katıldığı dönemden beri hem ligde hem Avrupa serüvenlerinde oldukça başarılı bir çizgi yakalayan Kerem Aktürkoğlu için ilk aday İtalyan devi Lazio olmuştu. Oyuncuyu uzun süredir takip eden başkent ekibinin planları, İngiltere'den gelen rakiple bozuldu. Leeds United'ın da milli futbolcu için yarışa dahil olduğu aktarıldı.

BONSERVİS BEDELİ 15 MİLYON EURO

Sar kırmızılılar, takım için önemli bir rol üstlenen başarılı futbolcu için bonservis bedelini 15 milyon euro olarak belirledi. Galatasaray yönetimi, bu rakamın altında gelen teklifleri değerlendirmeyecek. Lazio ve Leeds United'ın bu rakamlara çıkabileceği söyleniyor.

GALATASARAY RAKAMLARI

Galatasaray formasıyla 146 maçta forma giyen Kerem Aktürkoğlu, rakip filelere 36 gol bırakırken, 38 de asist yaparak skora katkıda bulundu.

www.aksam.com.tr