Akşemsettin Gençalp
Trabzonspor'un sezon başında kadrosuna kattığı Christ Inao Oulai, Trabzonspor'da kısa sürede patlama yaptı. Transferin gözdesi olan Christ Inao Oulai, için İngiliz devi harekete geçti.
Fırtına'da sergilediği performansla Fildişi Sahili Milli Takımı'na yükselen ve Dünya Kupası'nda da boy gösterecek olan Oulai için kış döneminden bu yana pek çok transfer iddiası ortaya atıldı.
Fakat ilgilenen kulüpler arasında özellikle Chelsea'nin çok ciddi olduğu öğrenildi. Uzun zamandır Oulai'nin maçlarını takip eden İngiliz devi, yazın resmi girişimlerde bulunabilir.
aksam.com.tr'nin İngiltere basınından aktardığı habere göre; Chelsea'nin sezon biter bitmez Trabzonspor'a tekif yapacağı öne sürüldü.
Premier League'den Bournemouth ve Brighton kulüplerinin de Oulai ile yakından ilgilendiği ancak Londra devinin, 20 yaşındaki yıldızı kesinlikle kaçırmak istemediği ve hızlı davranacağı vurgulandı.
45-50 MİLYON EURO
Haberde, Trabzonspor'un 45-50 milyon euro civarında bir bonservis beklentisinin olduğu ve 40 milyon euronun altındaki tekliflerde masaya dahi oturmayacağı yazıldı.
Chelsea'nin Trabzonspor'un istediği rakamı verebileceği öne sürüldü. Bordo-Mavililer eğer bu seviyelerde bir satış yaparsa, Türk futbol tarihinde rekor kıracak.
Fanatik Gazetesi'nde yer alan bu transfer iddiası beIN SABAH programında masaya yatırıldı.