Cenk Tosun herkesi ters köşeye yatırdı! Ve transfer resmen bitti...

Beşiktaş'ta forma giyen Cenk Tosun için transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlı kulüple sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Cenk Tosun'un geleceği netlik kazandı. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Beşiktaş'ın başarılı santraforu Cenk Tosun için transferde sıcak günler yaşanıyor. Siyah-beyazlı kulüple kontratı sezon sonu bitecek olan milli oyuncu için siyah-beyazlı yönetim harekete geçti. Daha önce Beşiktaş'ın iki kez sözleşme uzatma teklifini reddeden Cenk Tosun bu kez siyah-beyazlı kulübe yeşil ışık yaktı.

CENK TOSUN, BEŞİKTAŞ'TA KALIYOR

Beşiktaş'ın sembol isimlerinden olan Cenk Tosun bu sezonda performansıyla beğenileri toplamaya devam ediyor. Milli oyuncunun sözleşmesinin sezon sonu bitecek olması siyah-beyazlı taraftarları kara kara düşündürmeye başlamışken Beşiktaş'ın mevcut yönetimi Cenk Tosun'un sözleşmesini uzatmaya hazırlanıyor. Taraflar arasında yapılan görüşmede her şeyin olumlu gittiği ve herhangi bir pürüz çıkmadığı öğrenildi.

BURAK YILMAZ GİDİNCE KARAR DEĞİŞTİRDİ

Beşiktaş'ın daha önce iki kez sözleşme uzatma teklifini reddeden Cenk Tosun'un Şenol Güneş'in ardından takımın başına geçen Burak Yılmaz'ın takımdan ayrılmasının ardından sözleşme uzatma görüşmelerine tekrar başladığı ortaya çıktı. Cenk Tosun, Burak Yılmaz'ı kulüp içerisindeki özel konuları açıklamasına tepki göstererek Yılmaz'ı sosyal medyadan takipten çıkmıştı.

BEŞİKTAŞ RAKAMLARI

Cenk Tosun, 3 farklı dönemde giydiği Beşiktaş formasıyla tüm kulvarlarda 195 maça çıktı ve bu karşılaşmalarda 88 gol 24 asist üretmeyi başardı. Milli oyuncu, siyah beyazlı forma ile 3 kez Süper Lig ve 1 kez de Türkiye Kupası kaldırdı.

www.aksam.com.tr