Cengiz Ünder'i yıkan haber! Fenerbahçe'de büyük sürpriz: Tam geri dönüyor derken...

Cengiz Ünder için Fenerbahçe'de flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerde sakatlığını atlatan ve geri dönmeye hazırlanan yıldız oyuncu Cengiz Ünder'in forma şansı zora girdi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe'nin yaz transferlerinden biri olan Cengiz Ünder, sakatlığı nedeniyle bir süredir sahalardan uzak kalmıştı. Geri dönmeye hazırlanan Cengiz Ünder'in takıma katıldığında forma bulma ihtimali İrfan Can Kahveci nedeniyle zora girdi.

CENGİZ ÜNDER 15 MİLYON EUROYA ALINMIŞTI

Bu yaz transfer döneminin en flaş imzalarından biri de Cengiz Ünder oldu. Sarı-lacivertliler, Marsilya'da forma giyen milli yıldızı 15 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek büyük beklentilerle kadrosuna kattı.

SAKATLIĞI ATLATTI GERİ DÖNÜYOR

Ligde Antalyaspor ile oynanan maçın ilk dakikalarında sakatlık yaşayan ve oyundan ayrılan Cengiz Ünder, sahalara geri dönmeye hazırlanıyor. Bireysel olarak çalışmalara başlayan milli oyuncunun kısa sürede takıma katılması bekleniyor.

YIKAN HABER! FORMA ŞANSI ZORA GİRDİ...

Sahalara geri dönmeye hazırlanan Cengiz Ünder'e kötü haber İrfan Can Kahveci'den geldi. Bu sezona bomba gibi başlayan Kahveci'nin bu performansla aynı mevkide forma giyen Cengiz Ünder'e formayı kaptırması zor görünüyor. Teknik direktör İsmail Kartal'ın da tercihini İrfan Can Kahveci'den yana kullanacağı öğrenildi.