Cengiz Ünder'den Fenerbahçe'ye ağır fatura! Akıllara durgunluk veren rakam

Cengiz Ünder sezon başında 15 milyon euro bonservisle Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Ancak geldiğinden beri sakatlıklardan bir türlü beli doğrulmayan Cengiz Ünder, beklentilerin altında kaldı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Cengiz Ünder bilmecesi devam ediyor. Sezon başında büyük beklentilerle Marsilya'dan transfer edilen ve bonservisine 15 milyon euro ödenen Cengiz Ünder, hayal kırıklığına uğrattı.

CENGİZ ÜNDER'İN FATURASI AĞIR

Geçtiğimiz yaz transfer döneminin flaş takımlarından biri olan Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı isimlerden biri de Cengiz Ünder olmuştu. Sarı-lacivertliler, milli yıldızı Marsilya'dan 15 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna katarak 2027'nin yazına kadar sözleşme imzaladı.

HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI

Geldiği günden bu yana sakatlıklardan beli doğrulmayan Cengiz Ünder, Fenerbahçe'nin bu sezon oynadığı maçların büyük bölümünü kaçırdı. Aldığı kısa sürede de performansıyla beklentilerin altında kalan milli oyuncu eleştirilerin hedefi oldu.

SADECE 6 MAÇA ÇIKTI

Cengiz Ünder, şu ana kadar Fenerbahçe formasıyla 6 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 3'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 139 dakika sahada kalan 26 yaşındaki milli oyuncu, 1 asistle skora etki edebildi.