Cengiz Ünder'den Fenerbahçe'ye ağır darbe! Akıllara durgunluk veren rakam

Cengiz Ünder, Fenerbahçe'de tam bir hayal kırıklığına neden oldu. Sezon başında Ligue 1 ekiplerinden Marsilya'dan transfer edilen milli oyuncu Cengiz Ünder'in maliyeti ağır oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

YAŞAR ÇİFCİBAŞI

Fenerbahçe'de transferin en büyük hayal kırıklıklarından biri de Cengiz Ünder oldu. Büyük beklentilerle Marsilya'dan kadroya katılan milli oyuncu Cengiz Ünder'in maliyeti ise dudak uçuklattı.

CENGİZ ÜNDER, HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI

Geçtiğimiz yaz transfer döneminin en flaş takımlarından biri de Fenerbahçe oldu. Sarı-lacivertlilerin kadrosuna kattığı isimlerden biri de Cengiz Ünder oldu. Marsilya'dan transfer edilen milli oyuncu ile 2027'nin sonuna kadar sözleşme imzalandı. Ancak geldiğinden beri sakatlıklarla boğuşan Cengiz, aldığı sürede de beklentilerin altında kalarak hayal kırıklığına neden oldu.

AKILLARA DURGUNLUK VEREN RAKAM

Cengiz Ünder'in Fenerbahçe'ye maliyeti ise ağır oldu. Sarı-lacivertlilerin bonservisine 15 milyon euro ödediği milli oyuncu, bunun yanı sıra yıllık 2.5 milyon euro ücret kazanacak.

ŞU ANA KADARKİ PERFORMANSI

Şu ana kadar Fenerbahçe formasıyla sadece 8 resmi maça çıkan Cengiz Ünder, bu karşılaşmaların 3'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 168 dakika sahada yer alan 26 yaşındaki milli oyuncu, 1 asistle skora etki edecek.

www.aksam.com.tr | Yaşar Çifcibaşı