Cengiz Ünder sürprizi! Ve tüm Fenerbahçelilerin beklediği haber geldi...

Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Cengiz Ünder için yeni bir gelişme yaşandı. Antalyaspor maçında sakatlanan genç oyuncunun durumu ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İşte Cengiz Ünder haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe'nin Fransız kulübü Marsilya'dan kadrosuna kattığı Cengiz Ünder, kısa bir süre sonra sakatlık yaşamış ve sahalardan bir süre uzak kalacağı açıklanmıştı. Milli oyuncunun sakatlığını büyük ölçüde atlattığı ve milli aradan sonra sahalara döneceği kaydedildi.

CENGİZ ÜNDER, HATAYSPOR MAÇINDA OYNAYABİLECEK

Cengiz Ünder, liglere verilecek olan milli aradan sonra Fenerbahçe'nin evinde Hatayspor'u konuk edeceği maçta İsmail Kartal'ın şans vermesi halinde forma giyebilecek.

ANTALYASPOR MAÇINDA SAKATLANMIŞTI

Cengiz Ünder, Süper Lig'in 5. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe'nin Antalyaspor'u evinde 3-2 mağlup ettiği maçın 5. dakikasında sakatlanmış ve oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Kulüpten yapılan açıklamada milli oyuncunun, sol arka adalesinde 2. derecede yırtık tespit edildiği belirtilmişti.

15 MİLYON EUROYA TRANSFER EDİLDİ

Fenerbahçe, yaz transfer döneminin son günlerinde Cengiz Ünder'i Fransız ekibi Marsilya'dan 15 milyon Euro karşılığında kadrosuna katmıştı.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Milli oyuncu, Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 4 maça çıktı ve takım arkadaşlarına 1 kez gol pası vermeyi başardı.

www.aksam.com.tr