Cengiz Ünder sonrası büyük kriz çıktı! Takımda ortalık karıştı: Bin pişman oldular

Cengiz Ünder, geçtiğimiz yaz Marsilya'dan Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Sarı-lacivertlilerin 15 milyon euro bonservisle transfer ettiği Cengiz Ünder'in ayrılığı büyük krize neden oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yaz Marsilya'dan kadrosuna kattığı Cengiz Ünder, Fransa'da krize neden oldu. Cengiz Ünder başta olmak üzere satılan birçok ismin yerinin doldurulamaması ortalığı karıştırdı.

CENGİZ ÜNDER 15 MİLYON EUROYA ALINDI

Geçtiğimiz yaz transfer döneminin flaş takımlarından biri olan Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı isimlerden biri de Cengiz Ünder oldu. Sarı-lacivertliler, milli oyuncu için Fransız ekibine 15 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

AYRILIKLAR KRİZE NEDEN OLDU

Marsilya'da Cengiz Ünder ve Alexis Sanchez'in ayrılığı sonrası takımda kriz patlak verdi. Fransız ekibinin bu isimler yerine aldığı Pierre-Emerick Aubameyang ile Ismaila Sarr beklenen performansı veremedi. Bunun üzerine kötü sonuçların da gelmesi nedeniyle Marsilya'da yönetim eleştirilerin hedefi oldu.

ŞU ANA KADARKİ PERFORMANSI

Cengiz Ünder, Fenerbahçe formasıyla ise bu sezon şu ana kadar 6 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 3'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 139 dakika sahada kalan 26 yaşındaki milli yıldız, 1 asistle skora etki etti.