Cengiz Ünder resmen geri dönüyor! Yılın imzası...

Cengiz Ünder adım adım Serie A'ya yaklaşıyor. Marsilya'da yeni teknik direktörü Igor Tudor ile yıldızı barışmayan ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Cengiz Ünder'in Merih Demiral'ın takımı Atalanta'ya transfer olacağı ifade edildi. İşte ayrıntılar...

aksam.com.tr

Marsilya'da Igor Tudor ile ters düşen Cengiz Ünder takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Ligue 1 ekibinden ayrılacak olan milli futbolcu, Serie A temsilcisi Atalanta'nın radarına girdi ve transferin bitmek üzere olduğu iddia edildi.

CENGİZ ÜNDER MARSİLYA'DAN AYRILIYOR

Geçtiğimiz sezon Marsilya'da başarılı bir performans gösteren ve taraftarların sevgisini de kazanan Cengiz Ünder, teknik direktör değişikliği sonrası sıkıntı yaşamaya başladı. Igor Tudor tarafından hoş olmayan bir tutumla karşılaşan milli futbolcu, yeni hocasının gözüne giremedi.

Takımdan ayrılmak isteyen 25 yaşındaki futbolcunun bu isteğine kulübü Marsilya da sıcak bakıyor.

SERIE A'YA GERİ DÖNÜYOR

Aksam.com.tr'nin Fransız basınından aktardığı habere göre; Marsilya'dan ayrılmayı kafaya koyan Cengiz Ünder'in yeni durağı İtalya olacak. Serie A ekiplerinden Atalanta ile anlaşmak üzere olan milli futbolcu, Merih Demiral ile de takım arkadaşı olmuş olacak. Transferin birkaç güne netlik kazanması bekleniyor. Milli futbolcu daha önce de Serie A'da Roma formasını giymişti.

CENGİZ ÜNDER'İN FRANSA KARNESİ

Cengiz Ünder, bu sezon Marsilya ile 3 resmî maça çıkabildi ve 2 mücadelede de ilk 11'de yer aldı. Bu karşılaşmalarda toplam 125 dakika süre alan 25 yaşındaki milli yıldız, skor katkısı da sunamadı.

Aşağıdaki görsele tıklayarak Cengiz Ünder'in istatistiklerine detaylı olarak AKŞAM Canlı Skor ekranından ulaşabilirsiniz.

aksam.com.tr