Cengiz Ünder planı! Fenerbahçe'nin efsanesi açıkladı

Cengiz Ünder için Fenerbahçe efsanelerinden Rıdvan Dilmen'den sürpriz bir açıklama geldi. Sarı-lacivertliler için ilk 11'ini belirleyen Dilmen, Cengiz Ünder için ilginç bir yorum yaptı. İşte detaylar...

Fenerbahçe efsanelerinden Rıdvan Dilmen, Cengiz Ünder için flaş bir açıklama yaptı. Sarı-lacivertliler için ideal 11'ini açıklayan Dilmen, İsmail Kartal'ın yerinde olsa ne yapacağını söyledi.

CENGİZ ÜNDER İÇİN DİLMEN'DEN AÇIKLAMA

Cengiz Ünder için Fenerbahçe efsanesi Rıdvan Dilmen'den sürpriz bir açıklama geldi. Sports Digitale'de konuşan Dilmen, sarı-lacivertliler için ideal 11'ini açıkladı. Dilmen, "Ben İsmail Kartal olsam. Bir torbaya iki isim yazarım. İrfan Can Kahveci, Cengiz Ünder... Gözümü kapatırım çekerim, hangisi çıkarsa onu koyarım ikisi de yerli olduğu için." dedi.

15 MİLYON EUROYA ALINDI

Bu yaz transfer döneminin flaş takımlarından Fenerbahçe, Marsilya'dan Cengiz Ünder'i 15 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna katmıştı.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Marsilya formasıyla 46 resmi maça çıkan Cengiz Ünder, bu karşılaşmaların 32'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2924 dakika sahada kalan 26 yaşındaki milli oyuncu, 5 gol ve 6 asistle skora etki etti.