Cengiz Ünder pişmanlığı! Teknik direktör isyan etti: Yeni transfer istiyor...

Fenerbahçe'nin milli yıldızı Cengiz Ünder, henüz beklenen performansı gösteremedi. Sarı lacivertli kulüp yıldız oyuncunun form tutmasını beklerken, eski takımı ise büyük bir pişmanlık yaşıyor. İşte Cengiz Ünder cephesinde yaşanan o transfer gelişmesi...

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde en çok para harcadığı isim Cengiz Ünder oldu. Sarı lacivertli kulüp, milli futbolcu için Marsilya'ya 15 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Cengiz Ünder ise yaşadığı sakatlık sonrası Fenerbahçe'de bir türlü form tutamadı. Buna rağmen, eski kulübü Marsilya bu transferden bir hayli pişman görünüyor.

MARSİLYA'NIN CENGİZ ÜNDER PİŞMANLIĞI

Fransız basını, Marsilya kulübünün Cengiz Ünder'i Fenerbahçe'ye satmasından bir hayli pişman olduğunu duyurdu. Haberin detayında, teknik direktör Gattuso'nun Cengiz Ünder'in boşluğunu dolduramadığı ve ara transferde kesinlikle bir kanat oyuncusu istediği ifadeleri yer aldı. Bu sebeple Marsilya'nın Cengiz'i satmasının bir hata olduğu düşünülüyor.

FENERBAHÇE ONUN FORM TUTMASINI İSTİYOR

A Milli Takım'ın da en önemli isimlerinden biri olan Cengiz Ünder, Fenerbahçe'de henüz beklenen performansa çıkabilmiş değil. Sezon başından bu yana yalnızca 1 gol ve 2 asist üretebilen Cengiz, sezonun ikinci yarısında beklenen seviyeye çıkmaya çalışacak.

www.aksam.com.tr