Cengiz Ünder için beklenen an geldi! Tüm Fenerbahçeliler bu haberi bekliyordu

Cengiz Ünder için Fenerbahçe'de yeni bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin Marsilya'dan kadrosuna kattığı milli yıldız Cengiz Ünder için teknik direktör İsmail Kartal kararını verdi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe'de Cengiz Ünder için karar verildi. Sarı-lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal'ın Marsilya'dan 15 milyon euro bedelle transfer edilen milli yıldız Cengiz Ünder için planı belli oldu.

CENGİZ ÜNDER, TRANSFER REKORU KIRDI

Bu yazın transferin flaş takımlarından Fenerbahçe, büyük bir transfere daha imza attı. Sarı-lacivertliler, Ligue 1 ekibi Marsilya'da forma giyen Cengiz Ünder'i 15 milyon euro bonservisle kadrosuna kattı. Bu transfer bu yaz Süper Lig'de yapılan en pahalı transfer oldu.

İSMAİL KARTAL'IN PLANI BELLİ OLDU

Geldiği günden bu yana henüz fazla süre bulamayan Cengiz Ünder için teknik direktör İsmail Kartal'ın planı belli oldu. Kartal, milli oyuncuyu milli aranın ardından ilk 11'e monte ederek yabancı oyuncu kuralında elini rahatlatmayı düşünüyor.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Cengiz Ünder, geçtiğimiz sezon Marsilya formasıyla 46 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 32'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2924 dakika sahada kalan 26 yaşındaki milli oyuncu, 5 gol ve 6 asistle skora etki etti.