Cengiz Ünder, Fenerbahçe'de ortalığı karıştırdı! Direkt bileti kesildi...

Fenerbahçe'de forma giyen Cengiz Ünder, Olympiakos maçı sonrasında eleştirilerin hedefi oldu. Sarı lacivertli yönetim, Cengiz Ünder için flaş bir karar aldı. İşte detaylar...

Yaşar Çifcibaşı

Fenerbahçe'ye sezon başında transfer olan Cengiz Ünder, büyük tepki topladı. İstenilen performansı veremeyen Cengiz, taraftarın hedefi oldu.

CENGİZ ÜNDER DEPREMİ!

Fenerbahçe'nin Avrupa Konferans Ligi'nde Olympiakos'a penaltılarda elendiği maçta oyuna sonradan dahil olan Cengiz Ünder, etki yaratamadı. Oyunun son bölümünden penaltı vuruşundan da yararlanamayan milli futbolcu, taraftarın kurbanı oldu. Fenerbahçe taraftarı, bonservisine 15 milyon euro ödenen Cengiz Ünder'in performansından memnun kalmadı, tepki yağdırdı.

SEZON SONU DEĞERLENDİRİLECEK

Avrupa'dan birçok kulüp Cengiz Ünder'i yakından takip ediyor. Fenerbahçe yönetimi, sezon sonu Avrupa'da gelmesi beklenen teklifleri değerlendirme kararı aldı.

FENERBAHÇE KARNESİ

Bu sezon sakatlık sıkıntısı çeken Cengiz, sarı lacivertli formayla 30 maçta 1.212 dakika süre aldı. Bu maçlarda ağları 9 kez sarsan yıldız futbolcu, 3 kez de gol pası verdi. Milli oyuncunun piyasa değeri ise 16 milyon euro olarak belirtiliyor.

aksam.com.tr - Yaşar Çifcibaşı