“Caner Erkin'i takımda görmek istemiyoruz” Anlaşma sağlanmışken vazgeçildi

Beşiktaş'ın Caner Erkin transferinde sıcak bir gelişme yaşandı. Şenol Güneş'in onay verdiği tecrübeli futbolcuyla söz kesilse de Siyah-Beyazlı taraftarların tepkisi üzerine transferden vazgeçildi. Caner Erkin İspanyol ve İtalyan takımlarının radarında. İşte detaylar…

Fatih Karagümrük'ten ayrılan Caner Erkin'in yeni adresinin neresi olacağı belirsizliğini koruyor. Şenol Güneş'in talebi sonrası Caner Erkin için Beşiktaş devreye girse de taraftar tepkisi Siyah-Beyazlılara geri adım attırdı.

CANER ERKİN TRANSFERİNDEN VAZGEÇİLDİ

Caner Erkin ile prensipte anlaşan Beşiktaş'ta taraftarlar deneyimli futbolcuyu istemedi. Sosyal medyadan tepkilerini şiddetli bir şekilde dile getiren Siyah-Beyazlılar, Caner Erkin transferine karşı çıktı. Bunun üzerine Beşiktaş yönetimi transferden vazgeçti.

İSPANYOL VE İTALYANLAR CANER ERKİN'İN PEŞİNDE

Beşiktaş ihtimalinin kalkması üzerine Caner Erkin kendisine talip olan diğer takımlara yöneldi. İspanyol ve İtalyan takımlarının radarında olan sol bek için Getafe, Mallorca, Cadiz ve Lazio devrede.

Süper Lig'den de talipleri olan Caner Erkin'in ocak ayında transferine kesin gözüyle bakılırken, tecrübeli futbolcunun kariyeriyle ilgili nihai kararı henüz vermediği belirtiliyor.